sbkozmetika@gmail.com

Paraffinos kézápolás

A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. Kezelés után a kéz bőr hidratálódik, kisimul, bársonyos tapintású, egészségesen fénylő lesz. A kellemes meleg kezelés kifejezetten jó hatással van az ízületekre. A merev, fáradt ízületek a paraffinos kezelés után ismét „olajozottan” működnek.

A paraffinos kezelés lényege, a bőr hidratálása, regenerálása, revítalizálás. A paraffinos kézápolás pozitív hatása elsősorban abból adódik, hogy a kellemesen meleg kozmetikai paraffin pakolás alatt a hidratáló, professzionális kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe hatolnak, így a sejtek működését segítik. Ezzel a bőr öregedését lehet késleltetni, a kézbőrt ért káros hatások kellemetlen tüneteit lehet eltüntetni, illetve halványítani. Minden bőrtípushoz a megfelelő hatóanyagú krémet ajánlott használni, azért, hogy a paraffinos ápolás valóban a bőrnek a leghatékonyabb legyen.

Kiknek ajánlott?

A paraffinos kézápolás mindenkinek ajánlott, hiszen a kézbőrét folyamatosan érik káros környezeti hatások: vegyszerek, szennyeződések, por, mechanikai hatások. Ezek a káros anyagok a kézbőrét és a körmöket kiszárítják. A száraz kézbőr hamar hamarabb öregszik, és pigmentfoltosodik.

Mikor nem lehet elvégezni az eljárást?

-Körömgombás fertőzésnél
– Nyílt sebnél, varratnál
– Ha friss tetoválás készült a kézfejeken

Hogyan történik az eljárás?

1.  lépés: kézfej tisztítása, fertőtlenítése
2. lépés: a kézfej peelingezése, az elhalt szarusejtek eltávolítása
3. lépés: hatóanyagos krém feltétele
4. lépés: a kézfej paraffin oldatba mártása, majd ezután rákerül először a fólia kesztyű, befejezésként a pamut kesztyű
5. lépés: a kéz pihentetése 40-60 percig
6. lépés: a kesztyű eltávolítása, a felesleg felitatása
7. lépés: érezhető a változás, bársonyos tapintású, regenerált kézfej

Fontos, hogy a kezelés után mi is tegyünk kezeink védelme érdekében lépéseket, így a hosszan tartó hidratált érzést a kézfejeinken akár több hétig is élvezhetjük.

Pl.: napi 1-2 alkalommal puhító, regeneráló krém használata, házi munkánál és a zord időjárásnál pedig kesztyű használata javallót.


Tovább a kezeléshez:

Paraffinos kézápolás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Call Now Button