sbkozmetika@gmail.com

Bemutatkozás

Köszöntelek weboldalamon, Berkesi Adriána vagyok kozmetikus és masszőr. A Janssen Kozmetikus Akadémián végeztem tanulmányaimat 2015-ben.

Jelenleg a IX. kerületben (Kinizsi u. 2-6.) várom a szépülésre, relaxálásra, feltöltődésre vágyó Vendégeimet. Szolgáltatásaimat minőségi olasz fitokozmetikai márkával, a VAGHEGGI termékcsaláddal végzem. Úgy gondolom, hogy az elektrokozmetikai gépek emelik kezeléseim színvonalát, továbbá személyre szóló kezelésekkel, relaxáló zenével, és ásványi nyomelemekből álló esszencia és illóolajokkal színesítem a terápiáimat…

A kozmetikám a Duna parttól nem messze, a Corvinus kollégium mellett található meg.

Megközelítés BKK-val:

4-6-os villamossal, Boráros tér, utána a 2-es villamossal, egy megálló Zsil utca, vagy pár perc séta a Boráros tértől

M4-el: Fővám tér-i megállótól pár perc gyalog, vagy egy megálló 2-es villamossal Zsil utca

82-es trolibusszal, vagy 15-ös busszal: Közraktár utcai megálló

Filozófiám

Meggyőződésem, hogy holisztikusan kell néznünk az egészségünket. Fontos, hogy nem szabad csak egy adott testi tünetre koncentrálni, hanem összességében az egész szervezet visszajelzésére oda kell figyelnünk. Az arcdiagnosztizálásnál ezekre a jelekre kiemelt figyelmet fordítok.

A mai rohanó világban elengedhetetlennek tartom, hogy egy héten legalább egyszer mind a nők, és mind a férfiak megálljanak a napi mókuskerekükben, és kicsit Önmagukkal foglalkozzanak. A testi- szellemi megpihenésre, feltöltődésre, megszépülésre mindenkinek szüksége van.

VAGHEGGI

Az olasz márka közel negyven éves tapasztalattal és folyamatos kutatómunkával állítja elő teljesen egyedi fitokozmetikumait, tiszteletben tartva környezetünket. A termékek előállításához kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat alkalmaz.
– A termékek 100%-ban olasz termékek
– A hatóanyagok hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják, bőrgyógyászatilag és nickel teszteltek
– PARABÉN és PARAFFIN-mentes, természetes, bőrbarát kozmetikumok
– A termékek csomagolása környezetbarát, a műanyag flakonok nem tartalmaznak ártalmas flatátokat, továbbá a fejlesztéséhez nem alkalmaznak állatkísérleteket

Call Now Button