sbkozmetika@gmail.com

Bemutatkozás

Köszöntelek weboldalamon, Berkesi Adriána vagyok kozmetikus, masszőr és testkezelő. A Janssen Kozmetikus Akadémián végeztem tanulmányaimat 2015-ben.

A kozmetikám Zugló kertvárosában, csendes nyugodt környezetben található. Amennyiben autóval érkeznél a parkolás ingyenes. Szolgáltatásaimat minőségi olasz fitokozmetikumokkal, a VAGHEGGI termékcsaládjával, és a bio magyar natúrkozmetikai NorAnn márkával végzem. Úgy gondolom, hogy az elektrokozmetikai gépek emelik kezeléseim színvonalát, továbbá személyre szóló kezelésekkel, relaxáló zenével, és ásványi nyomelemekből álló esszencia és illóolajokkal színesítem a terápiáimat…

Filozófiám

Meggyőződésem, hogy holisztikusan kell néznünk az egészségünket. Fontos, hogy nem szabad csak egy adott testi tünetre koncentrálni, hanem összességében az egész szervezet visszajelzésére oda kell figyelnünk. Az arcdiagnosztizálásnál ezekre a jelekre kiemelt figyelmet fordítok.

A mai rohanó világban elengedhetetlennek tartom, hogy egy héten legalább egyszer mind a nők, és mind a férfiak megálljanak a napi mókuskerekükben, és kicsit Önmagukkal foglalkozzanak. A testi- szellemi megpihenésre, feltöltődésre, megszépülésre mindenkinek szüksége van.

VAGHEGGI

Az olasz márka közel negyven éves tapasztalattal és folyamatos kutatómunkával állítja elő teljesen egyedi fitokozmetikumait, tiszteletben tartva környezetünket. A termékek előállításához kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat alkalmaz.
– A termékek 100%-ban olasz termékek
– A hatóanyagok hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják, bőrgyógyászatilag és nickel teszteltek
– PARABÉN és PARAFFIN-mentes, természetes, bőrbarát kozmetikumok
– A termékek csomagolása környezetbarát, a műanyag flakonok nem tartalmaznak ártalmas flatátokat, továbbá a fejlesztéséhez nem alkalmaznak állatkísérleteket

Call Now Button